En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els últims àudios de: Tercer Temps

Els últims àudios

S'han trobat 124 podcasts

 • Tercer Temps

  Fem tertúlia de la Unió Esportiva Olot, parlem de la represa de les lligues de futbol català amb el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, i entrevistem el nou entrenador de l’Hoquei Olot, Miki Ràfols.

 • La dona i l’esport: sortint del fora de joc

  Programa especial per analitzar la presència de les dones a l’esport olotí. Posarem el focus al nombre d’esportistes, entrenadores i directives que hi ha als clubs de la ciutat. Les dades seran el fil conductor d’un programa que comptarà amb els testimonis, entre d’altres, de Quima Casas, l’atleta catalana que ha completat més maratons; de Gemma Soy, una de les dues úniques presidentes d’un club esportiu olotí (el Club Natació Olot), i d’Alba Prat, la capitana del primer equip femení de la Unió Esportiva Olot.

 • Tercer Temps

  Fem tertúlia-teràpia després de la dura derrota de l’Olot i celebrem les grans victòries de l’Hoquei Olot i el Club Tennis Taula Olot.

 • Tercer Temps

  Analitzem el final de temporada que ens espera a la tertúlia de la Unió Esportiva Olot. També parlem d’hoquei patins amb l’entrenador de l’Hoquei Olot, Jordi Costa, i de rugbi amb els entrenadors del masculí i el femení del Garrotxa RC, Adrián Gutiérrez i Paula Mateo.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum