En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els últims àudios de: Tercer Temps

Els últims àudios

S'han trobat 124 podcasts

 • Tercer Temps

  Entrevistem àmpliament el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, i celebrem la primera victòria de l’Hoquei Olot a les semifinals del play-off.

 • Tercer Temps

  Analitzem el descens de la Unió Esportiva Olot amb totes les veus que ens han acompanyat aquesta temporada. Celebrem la classificació del CTT Olot per a la fase final d’ascens a Superdivisió i el bronze de Genís Grau a la Copa del Món de Lisboa.

 • Tercer Temps

  Revivim la tercera victòria seguida de l’Olot, fem tertúlia i comencem a mirar cap a dimecres i diumenge, quan es decidirà la cursa per la permanència. També celebrem el pas a semifinals de l’Hoquei Olot i expliquem l’inici de les fases d’ascens de tennis taula.

 • Tercer Temps

  Entrevistem en profunditat el nou entrenador de l’Olot, Miquel Àngel Muñoz, que ha sumat dues victòries en dos partits. També celebrem el triomf de l’Hoquei Olot en el començament del play-off d’ascens a OK Lliga Plata

 • Tercer Temps

  Analitzem el canvi d’entrenador i la victòria a Atzeneta, i fem els comptes de la permanència de l’Olot. Destaquem els resultats del Team Torrent de ciclisme i del Club Tennis Taula Olot a Primera Estatal.

 • Tercer Temps

  Fem la tertúlia de la Unió Esportiva Olot i celebrem les grans victòries del Club Patinatge Artístic Olot, l’Hoquei Olot i el Club Tennis Taula Olot.

 • Tercer Temps

  Fem tertúlia de la Unió Esportiva Olot, entrevistem el capità de l’Hoquei Olot, Joan Mangas, i ens afegim a la Setmana de Sant Jordi de Ràdio Olot. Unim l’amor per l’esport amb l’amor pels animals i parlem del canicròs

 • Tercer Temps

  Entrevistem el jugador Jordi Xumetra després d’haver passat el coronavirus i fem tertúlia de la Unió Esportiva Olot. Destaquem el retorn de les competicions de bàsquet i el títol de campió de Catalunya júnior del CPA Olot.

 • Tercer Temps

  Conversem amb Ricard Planiol i Ester Fàbrega l’endemà del gran Campionat de Catalunya d’Olot. També entrevistem el jugador del CTT Olot Diogo Pinho i descobrim el projecte del Netflix de l’esport català amb el seu director, el garrotxí Pere Vilà.

 • Tercer Temps

  Revivim la victòria de l’Olot contra el Llagostera, entrevistem Álvaro Salinas i fem tertúlia. També destaquem el retorn del futbol territorial i l’inici de la segona fase de Nacional Catalana d’hoquei patins.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum