En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els últims àudios de: Ràdio Olot Informa

Els últims àudios

S'han trobat 91 podcasts

 • En Profunditat 18-4: Lourdes Porquet i Luna Reyes

  Roger Isern entrevista a la mentora de la Fundació Impulsa, Lourdes Porquet i a la mentorada Luna Reyes, estudiant de Cures Auxiliars d’Infermeria. Parlem sobre el vincle entre mentora i mentorada i la Fundació.

 • En Profunditat 11-4: Coral Vilà

  Roger Isern entrevista a Coral Vilà, regidora de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca. Parlem sobre el Rockerol Fest, el festival de rock que s’organitza al poble el 20 d’abril

 • En Profunditat 4-4: Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme

  Entrevista en el marc del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme. En parlem amb la presidenta de TEA Garrotxa, Vanessa Catalán, i descobrim les històries de la Maria i en David, diagnosticats amb TEA.

 • Ho diu tothom 28-3: Habitatge

  'Ni vendre la casa ni anar de lloguer', un debat incòmode que farà emprenyar a més d'un

 • En Profunditat 28-3: Carme Sánchez

  Roger Isern entrevista Carme Sánchez, membre de ‘Som la Seva Veu’. Repassem la situació dels animals de companyia a la comarca després de trobar-se diferents trampes a la zona de les Mates d’Olot.

 • En Profunditat 21-3: Luismi Pérez

  Roger Isern entrevista a Luismi Pérez, meteoròleg. En el marc del Dia Mundial de la Meteorologia, parlem sobre sequera, el risc d’incendi als boscos i quin futur proper ens espera en matèria de pluges.

 • En Profunditat 7-3: Ainhoa Díaz

  Parlem amb Ainhoa Díaz, advocada laboralista i professora universitària. Conversa en el marc del 8M, Dia de la Dona, i sobre les situacions amb què conviuen les dones en l'àmbit laboral.

 • Ho diu tothom 29-2: Botifarra de pagès! El sector primari diu prou (de nou)

  Albert Brosa modera aquest programa que analitza en profunditat totes aquelles coses que fan 'emprenyar' la societat

 • En Profunditat 22-2: Dr. Ernest Torrell

  Entrevista al Dr. Ernest Torrell, cap de psiquiatria de la Garrotxa. Parlem sobre les darreres xifres de suïcidi a la comarca i a la demarcació de Girona. També sobre la importància de parlar sobre el suïcidi entre la ciutadania.

 • En valor. Gala de l’Esport olotí 19-2

  Retransmissió de la Gala 'En Valor'. L’Ajuntament d’Olot i el setmanari ‘La Comarca d’Olot’ impulsen un acte de ciutat per reconèixer els mèrits esportius aconseguits pels esportistes olotins al llarg de l’any

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum