En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El portal radiolot.cat es renova

Ràdio Olot ha estrenat un nou portal web amb una portada més moderna i atractiva i una secció de podcasts més potent i funcional
David Planella | 11 de juny de 2021
El portal radiolot.cat es renova

Escoltar, llegir i veure. Tot es pot fer a radiolot.cat. El portal web de Ràdio Olot manté la seva essència amb continguts audiovisuals i escrits, però la potencia encara més. De la mà de Volcànic Internet, acaba d’estrenar nova imatge i noves funcionalitats que ja es poden gaudir entrant a radiolot.cat des de qualsevol dispositiu. El web està adaptat a tots. El director de Ràdio Olot és Joel Tallant.

La notícia principal del dia dels serveis informatius de Ràdio Olot presideix la nova portada de radiolot.cat, acompanyada dels últims àudios de l’emissora. També es potencia l’emissió en directe, amb el reproductor, el nom del programa i imatges renovades dels locutors a la capçalera. A la nova home, els usuaris del web poden consultar les notícies més importants d’una manera més ordenada; primer les generals i després les d’esports, que a partir d’ara tenen un bloc propi a la portada.

Potenciació de la secció Podcast

Canvia la façana, però també es milloren els interiors. La suite de radiolot.cat és la secció de podcasts. Amb la idea que a tothom li sigui més fàcil trobar i escoltar els àudios de Ràdio Olot, la pàgina estrena un nou cercador que permet fer cerques per programes o dates concretes; i amb l’objectiu que escoltar els àudios sigui una experiència més còmoda, també s’aposta per un nou reproductor.

A banda de la pàgina de podcasts, des del menú de radiolot.cat també es pot accedir a la secció de programes, on es pot consultar la programació i la informació, un a un, de tots els programes de la casa; a la secció d’actualitat, on es troben totes les notícies, i a la secció d’esports.

radiolot.cat és un portal web informatiu de referència a la comarca. El 2020 va trencar el seu sostre històric de visites superant el milió (1.187.000) i aquest 2021 ja és a punt d’arribar a les 500.000.

També et pot interessar

Més de 180 alumnes garrotxins comencen la selectivitat

Durant els pròxims tres dies l’IES Montsacopa d’Olot serà el centre que organitzarà i acollirà les proves a la Garrotxa

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum