En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Oxfam Trailwalker torna a Olot aquest cap de setmana

La cursa solidària d’Oxfam Intermón aplegarà unes 800 persones en la sortida al recinte firal. L’edició d’aquest any recupera la normalitat i no tindrà restriccions
Roger Isern | 18 de maig de 2022
L’Oxfam Trailwalker torna a Olot aquest cap de setmana

Imatge: Carreras de montaña


La solidaritat i l’esport tornen a la normalitat aquest cap de setmana amb la Trailwalker d’Oxfam Intermón. Desenes de quilòmetres esperen als diferents equips formats per 4 o més persones que recorreran un dels dos traçats que hi haurà: d’Olot a Girona o d’Olot a Sant Feliu de Guíxols. Una trail que es pot fer caminant o corrent, però on el menys important és la competitivitat. Més de 800 persones sortiran des de la capital de la Garrotxa a primera hora del matí d’aquest dissabte per sumar a favor d’una causa que any rere any aplega centenars de persones. El director de l’Oxfam Trailwalker és Óscar Hernández.

La Trailwalker és una cita que traspassa fronteres, no només pels participants sinó per la seva vessant solidària. Tots els diners recaptats van destinats a la lluita contra el canvi climàtic i l'accés a aigua potable en diversos projectes a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina.

L’Oxfam Trailwalker actualment se celebra a 9 països: Hong Kong, Corea del Sud, Índia, Austràlia, Nova Zelanda, Bèlgica, França, Gran Bretanya i Espanya. A l’Estat es va organitzar el primer Trailwalker el 2011 i des del 2014 compta amb dues edicions: una a Girona i una altra a Madrid que se celebren entre maig i juny. La de Girona té com a punt de sortida Olot, des d’on aquest cap de setmana més de 800 persones faran quilòmetres per una bona causa.

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot defineix el calendari de pretemporada

El partit contra el Barça ha provocat que el conjunt olotí comenci la pretemporada més aviat que mai: el 6 de juliol

Moha Abouhafs deixa de ser jugador de l’Unió Esportiva Olot

El jugador olotí ha disputat 30 partits i ha marcat 3 gols en la darrera temporada

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum