L'Olot allarga el mal començament de temporada a Segona Federació

L’equip de Manix Mandiola pateix la segona derrota consecutiva al camp de la Penya Deportiva (1-0). Els eivissencs han dominat la primera meitat i s'han avançat amb una rematada de Chema Moreno. Els olotins no han estat capaços d’apropar-se al gol. Són cuers
David Planella | 2 d'octubre de 2022

Només dos punts de 15 possibles. I sembla que no hi ha manera. La Unió Esportiva Olot continua sense guanyar. Ha tornat d’Eivissa amb una nova derrota, aquest cop contra la Penya Deportiva (1-0) i arrossega males sensacions. Ni el canvi de sistema (Manix Mandiola ha començat el partit amb un 4-3-3) ha permès l’Olot capgirar la dinàmica.

Ho deia l’entrenador de l’Olot, Manix Mandiola, que és conscient que l’equip té un problema amb el gol. Només n’ha fet un en cinc partits, i el va fer un migcampista, Urri. El tècnic basc analitza la situació a la davantera.

Contra la Penya Deportiva, un gol de Chema Moreno al minut 35 va ser decisiu en un partit dominat pels illencs, especialment a la primera part. L’Olot ha gaudit d’alguna oportunitat en el segon temps (la més clara, ja al final, d’Urri) però ha estat mancat d’idees i no ha estat capaç de superar la porteria d’Edu Frías.

Ja s’han disputat cinc jornades i l’Olot continua sense arrencar en aquesta Segona Federació. Amb la tercera derrota del curs, només suma dos punts i se situa cuer, a quatre punts de la permanència. Manix Mandiola diu que no s’esperava enfrontar-se a rivals d’un nivell “tan alt”.

La següent oportunitat per a l’Olot serà diumenge que ve, a casa, contra el Formentera, un rival en zona de salvació amb quatre punts més que els olotins. El partit, en ser contra un rival balear, es jugarà a les 12 del migdia.