Cocktail Class

Genís Grau està en el punt més alt de la seva carrera

Després de debutar en unes Sèries Mundials, el triatleta de Castellfollit va guanyar per primera vegada una Copa del Món
Aniol Puigvert | 27 de juny de 2022

Després d’entrar entre els trenta millors triatletes del món al 2020, semblava que la seva carrera seria difícil de millorar, però any rere any es continua superant. Parlem de Genís Grau, que ara ha aconseguit guanyar la Copa del Món de Huatulco, la victòria més important de la seva trajectòria esportiva. El triatleta de Castellfollit va guanyar a Mèxic amb un tram final d’infart, on va treure un últim sprint que tenia guardat i va aconseguir la primera posició, a un segon del canadenc Mislawchuk i a tres del brasiler Miguel Hidalgo. Grau es mostra satisfet i il·lusionat.

La victòria més important de la seva carrera va arribar tot just una setmana després de competir a Leeds, Anglaterra, en les seves primeres Sèries Mundials. Va debutar en una prova del circuit més important del món de triatló amb un 44è lloc i aquest cap de setmana ha tornat a disputar unes Sèries Mundials a Montreal, al Canadà. Per a Genís Grau, arribar a les Sèries és un somni fet realitat. Ara, es tracta de mantenir la constància i no deixar de treballar.

Genís Grau, de 28 anys, viu el seu millor moment i no descarta arribar als Jocs Olímpics de París 2024. Treballa setmana a setmana per aconseguir-ho.