En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

Ho farà un any més a la Primera Divisió Estatal i a casa contra el Club Vòlei Sant Martí Aula
Aniol Puigvert | 5 d'octubre de 2022
El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

El Pavelló Pla de Llacs tornarà a gaudir un any més de la tercera màxima categoria del vòlei estatal. El Club Vòlei Olot debutarà aquest dissabte davant la seva gent en un partit que es preveu igualat, contra el Sant Martí Aula. L’any anterior van fer una molt bona temporada que els va permetre aconseguir la sisena plaça amb 33 punts. Enguany, el camí a seguir és el mateix fent-se forts a Olot i intentar sumar en cada partit de visitant. L’entrenador-jugador del Club Vòlei Olot, Jorge Silva, es mostra més que satisfet pel nivell amb el que arriben els seus jugadors al primer partit de lliga.

El Club Vòlei Olot inicia la categoria amb ganes de quedar el més amunt possible, sense treure’s del cap la primera tasca de la temporada que és assegurar la categoria. Els homes de Jorge Silva no podran comptar amb una baixa important, com és la del jugador Aniol Sagué, que no podrà seguir per motius personals. Respecte a altres anys, el conjunt olotí està consolidant un grup més ampli, perquè acompanyi a la base habitual del sènior masculí.

El Club Vòlei Olot disputarà el seu primer partit d’aquesta temporada a la Primera Divisió Estatal contra el Club Vòlei Sant Martí Aula aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda al Pavelló Pla de Llacs.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum