En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Parc de Bombers d’Olot reforça la seva plantilla

Ho fa amb vuit bombers més que permetran passar de 24 a 32 efectius
Roger Isern | 11 d'octubre de 2021
El Parc de Bombers d’Olot reforça la seva plantilla

Foto: Ràdio Olot


La Generalitat de Catalunya ha impulsat el pla de millora de la Regió d'Emergències de Girona, que reconvertirà tres parcs de la província i ampliarà les plantilles d’uns altres. I un d’ells serà el Parc de Bombers d’Olot, que a partir d’ara comptarà amb 32 bombers, vuit més que l’actual plantilla de 24. També s’ampliarà el nombre de bombers que cobreixen els serveis mínims durant les guàrdies, que actualment és de 4 i que a mitjans o finals de l’any vinent podria ser de 6. El cap del Parc de Bombers d’Olot, Francesc Borrell, valora positivament la notícia en declaracions a Ràdio Olot.

La redistribució dels parcs de bombers de Girona afecta els parcs de La Jonquera, que passarà a ser per a voluntaris; el de Calonge que serà seu dels GRAE subaquàtics; i el d’Hostalric que passarà a ser un centre de formació. Una redistribució que des del parc de la capital de la Garrotxa es reclamava des de fa temps. L’any 2018 la plantilla del Parc de Bombers d’Olot ja va fer una vaga per reclamar aquesta ampliació. Borrell explica que amb la mesura surten guanyant.

S’espera que amb els 250 aspirants de l’escola de bombers i amb la nova convocatòria de 150 places més, els equips dels parcs de bombers de la demarcació s’adeqüin a la zona que cobreixen.

També et pot interessar

El càncer de mama també genera pobresa: 1 de cada 3 dones perd la feina

Un estudi de l’Associació Contra el Càncer conclou que el 70% de les usuàries veuen reduïts els seus ingressos durant la malaltia

L’Espai Cràter d’Olot s’agafa de la mà del CSIC

El nou museu dels volcans estreny una aliança amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques per dur a terme projectes, investigacions i difusió de la vulcanologia local

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum