En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Cop d'autoritat de l'Olot a Manresa (0-3)

L'equip d'Albert Carbó goleja al camp d'un rival directe amb un plantejament pràctic i efectiu. Els olotins han sumat 10 dels primers 12 punts i són a dos del Girona B, el líder i el proper rival
David Planella | 26 de setembre de 2021

Al minut 50, ja s'havia acabat el partit. La Unió Esportiva Olot ha executat a la perfecció el pla que havia previst el seu entrenador, Albert Carbó, i a falta de gairebé tota la segona meitat, dominava el marcador de l'estadi municipal del Congost per 0-3. El tècnic dona molt de valor al marcador.

El Manresa ha tingut més la pilota en el primer quart d'hora de joc i l'Olot ha tingut sort d'Albert Batalla, que ha fet dues intervencions de mèrit per mantenir el zero a la porteria. A partir d'aleshores, però, els olotins s'han imposat. Ho han fet a través d'una bona pressió que ha provocat recuperacions que han acabat en gol. El primer, al minut 19, obra de Kilian Villaverde, després d'una assistència d'Èric Vilanova; el segon, al 36', en pròpia porteria d'Uri Pérez quan volia desviar una passada d'Arranz a Kilian; i el tercer i definitiu, al 4' de la segona, obra de Sergi Arranz en empènyer al fons de la xarxa una passada de la mort de Ferrón. Segons Carbó, l'Olot ha fet el partit que havia de fer.

Amb la golejada al camp del Manresa, l'Olot fa un cop de puny sobre la taula de la lliga. Manté la imbatibilitat i, amb 10 punts de 12, empata amb el Peralada i continua a dos punts del líder, el Girona B. El filial blanc-i-vermell, que ho ha guanyat tot fins ara, arribarà diumenge a les 5 a l'Estadi Municipal en un derbi gironí molt especial en què l'Olot podria assaltar el lideratge de la Tercera Divisió RFEF.